Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSAIM

Az alábbi fotó szolgáltatásokkal állok rendelkezésükre

eskuvofoto.png

ESKÜVŐ FOTÓ

Kedves Ifjú Pár! Esküvőtök teljeskörű fotózását vállalom, az előkészületek, sminkelés, öltözés, vendégvárás, kikérők, polgári és egyházi szertartások megörökítése ebbe ugyan úgy beletartozik, mint a családi portrék és csoportképek elkészítése. A kreatív (páros) fotózásra választhatjátok az esküvőtök vagy igény szerint egy másik napot. Az utóbbi változat kifejezetten hasznos lehet, ha szűkösek az aznapi időtartalékok, illetve ha ezeket a perceket szeretnétek inkább „kettesben,” csak egymásra figyelve eltölteni. Az átadott fotóknak köszönhetően, előkészületektől a szertartásokon át, egészen a hajnalig tartó mulatságig minden fontos pillanatot újra átélhettek, életetek egyik legszebb napjáról.

CSALÁDI FOTÓ

Magán összejövetelekre, családi rendezvényekre, születésnapokra, keresztelőre, névadóra, ballagásra. Amennyiben szeretné megörökíteni családtagjai, barátai számára a jeles nap eseményeit, keressen bátran igényre szabott egyedi ajánlatért.

csaladifoto.png
cegesfoto.png

CÉGES FOTÓ

Cégek, vállalkozások figyelmébe ajánlom a szolgáltatást családinapra, termékbemutatóra, kiállításra, csapatépítésre, évértékelőre, HR és ünnepi rendezvényekre, illetve egyéb marketing célú esemény dokumentálására. Számlaképesen, rövid határidővel elkészült képek segítik vállalkozása értékmegőrzését, imázs építését, valamint munkatársai elhivatottságának növelését.

RENDEZVÉNY FOTÓ

Zenés-táncos rendezvények, bel-, és kültéri színpadi koncertek, fesztiválok partyk, illetve divatbemutatók, sport és önkormányzati események, bálok, búcsúk, megörökítése. A rendezvény jellegétől függően – szükség esetén – rugalmas fizetési határidők segítik a szervezési folyamatokat.

rendezvenyfoto.png
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.